Miya's kittens

Hugo/Ivo-Blauwe kater

Besproken

Harris/Dex-Creme kater

Besproken

Hailey/Gioya-Blauwe poes

Besproken

Howard/Joop!-Creme/witte kater

Besproken

 Als jullie filmpjes willen ontvangen

Dan verstuur ik dat alleen via whatsapp. Gelieve mij niet te bellen op mijn

06-nummer. IVM werk. Dus alleen appen.


Foto's van week tot week

Week 1

Week 2

Week 3

Week 4

Week 5

Week 6

Week 7

Week 8

Week 9

Week 10

Week 11

Week 12

Laatste week

Na de geboorte gunnen wij mama en haar kittens 2 á 3 weken rust. Vanaf die leeftijd mag u komen kijken. Met de nadruk op kijken. Na 3 ontwormingen, enting, een chip, en onze goede zorgen mag hij op de leeftijd van ± 12/15 weken ons huisje verlaten. Dit zal zijn half/eind juli 2022. Samen met een gezonde dosis kattenkwaad, een tasje met informatie, dierenpaspoort, en een stamboom. En natuurlijk hopelijk met een berg positieve ervaringen.

Dagboek.......22 juni: Al weer 8 weekjes oud. En wat zijn het een heerlijk stel boeven. Alles onderzoekend, nieuwsgierig, lief, en steeds behendiger. Klimmen nu steeds hoger. Springen steeds verder, en rennen steeds sneller en zelfverzekerder. Kortom, precies zoals ze zich horen te ontwikkelen. En dat is machtig om te zien. Ze herkennen de dagelijkse routine, en spelen daar fantastich op in. Zodra ze ons in de vroege ochtend horen, komen ze al naar de deur, en zetten een keel op. Want elke ochtend krijgen ze lekkers geserveerd, met als toetje een slobbertje melk. Nou, dat is toch lekker. Het zijn goede eters. En alles smaakt ze goed. Kip en zalm zijn favouriet. Maar ook makreel is lekker.  De nieuwe foto's staan weer klaar in het album van week 9.


15 juni: 7 weken oud. En ze rennen al door de hele ruimte al een paar dagen. En dat gaat hartstikke goed. Ze zijn echte ontdekkers, en niet gauw bang. Hebben dus al kennis gemaakt met de volwassen poezen. En ook dat ging goed. Al zijn er altijd een paar die even moeten blazen naar die kleine druktemakers. Maar dat is alleen maar goed. Daar leren ze weer van. En dat leren dat gaat nog wel even door. Elke dag opnieuw weer nieuwe ontwikkelingen in hun jonge leventje. En vanaf nu gaat het hard. Je hoort ze groeien, in alles. Hahaha. Genieten van die kleine boefjes. Nieuwe foto's van ze bij week 8.


12 juni: Er kwamen nieuwe namen voor Hugo en Harris. Hugo word Ivo, en Harris word Dex. Bij deze aangepast. Ook Hailey is besproken. Zij gaat voortaan Gioya heten.


8 juni: Jaja, 6 weken vandaag. Sinds zondagmiddag lopen ze los door de (achter) ruimte. En wat vinden ze dat leuk. Meteen lekker rondrennen. Al vinden ze de hoogtes nog een beetje eng. Maar oefening baart kunst. Er viel er af en toe eentje door de traptredes van het huisje heen. Of als ze eenmaal tot aan boven waren, durfde ze niet meer naar beneden, en begonnen hard te piepen. Hellup!! Ze lijken heel mans, maar zijn natuurlijk nog heel klein. Maar je zal zien het gaat snel. Afgelopen weekend kwamen ze nog kennis maken met Hugo en Harris. Deze 2 broertjes gaan het leuk krijgen bij de nieuwe eigenaren, die al meerdere kittens bij ons hebben weggehaald in de loop der jaren. Echt blij voor ze dat ze bij elkaar blijven. Nieuwe foto's van deze mooie kittens bij week 7.


1 juni: 5 weken oud vandaag. En wat gaan ze goed. Worden al aardig druk. Denken dat ze al kunnen rennen, en dat kunnen ze soms ook, maar vliegen nog geregeld uit de bocht, superkomisch. Spelen en klimmen al aardig. Ook mee eten uit een schaaltje doen ze sinds een paar dagen. Zo mooi om te zien, hoe ze na het eten zichzelf helemaal oppoetsen. Het zijn al hele lieve kroelers. Die zich graag op hun buikje laten kriebelen. Nieuwe foto's van deze moppies bij week 6.


25 mei: Inmiddels 4 weekjes oud. Ze lopen al aardig rond, kruipen al in de kattenbak. Spelen met elkaar, steeds ruwer. En wat zijn ze leuk. Poepies om te zien. Supermooie koppies. Echt plaatjes. Nieuwe foto's van dit mooie stel bij week 5.


22 mei: Vanmiddag kwamen ze voor Hailey kijken. Maar vonden Howard ook wel heel leuk. Uiteindelijk is er toch voor Howard gekozen. Ze gaan hem Joop noemen. Vrijwel direct daarna werd er opnieuw een optie gezet op Hailey. Zo gek kan dat dus lopen. En ik zeg altijd, zolang ze nog beschikbaar zijn, kan er nog geswitched worden, geen probleem. Maar wel heel leuk.


18 mei: 3 weekjes al weer. En hun ontwikkeling is in een stroomversnelling gekomen. Ze stappen al aardig rond, hebben elkaar ontdekt, en het speelgoed. Zo onwijs leuk om te zien. Dit verveeld nooit. Ook al fokken we al meer dan 33 jaar. Dit blijven mooie momenten. En zolang we er allebei nog zo van genieten, gaan we nog niet met pensioen. We hebben nog steeds onze vrijheid er voor over. Want al met al is het een best intensieve hobby. Maar alles met liefde. Ook voor de kleine ukkies. Volop genieten van die heerlijke kroelers. Nieuwe foto's bij week 4.


12 mei: Een dagje later dan de bedoeling was. Maar ze zijn 2 weken oud nu. Alles verloopt super. Ze beginnen al een beetje wat rechterop te zitten. Reageren op onze stemmen. En ze zijn supermooi om te zien. De wekelijkse fotoshoot laat zien dat ze al best gegroeid zijn. Oogjes alert in de rondte te kijken. Bekjes die opengaan en piepen als de sessie te lang duurt. Ahhhgossie, weer gauw terug naar mama. Nieuwe foto's bij week 3.


4 mei± We zijn al weer een weekje verder. 1 week oud zijn ze. Alles gaat lekker. Ze groeien goed. De oogjes zijn aan het opengaan. Howard heeft ze bijna al helemaal open. Op de foto´s is goed te zien dat er een kiertje ontstaat in de ooghoeken. Altijd superschattig om te zien. Op de foto´s waar de kittens alleen op staan, staat alleen op de eerste foto hun naam. Zolang er geen nieuwe naam staat, is het nog steeds het zelfde kitten. De optie op Hugo heeft geresulteerd dat ook zijn broertje Harris met hem mee mag verhuizen. Altijd leuk als er 2 uit 1 nest samen blijven.

Nieuwe foto´s dus bij week 2.


27 april: Miya is op het eind van deze koningsdag bevallen van 4 prachtige kittens.   Alles ging vlot en rustig. We hopen weer van ze te gaan genieten de komende tijd. De foto's staan inmiddels in het album van de eerste week.


21.25u Hugo - Blauwe kater van  101 gram

   21.35u Harris- Creme kater van 92 gram

22.10u Hailey- Blauwe poes van 106 gram

23.00u Howard- Creme/witte kater van 103 gram


 

OUR MODELS

See all our new baby's